Praktikant søges…
Brænder du for SoMe markedsføring, kommunikation og visuel identitet?

Kunne tænke dig at være en del af 2 mindre designvirksomheder i vækst, hvor du får stor mulighed for at være med til at planlægge og deltage aktivt i at udbrede kendskabet til Nordic Function og OKAYOAK?
Vi er 2 virksomheder, som skal til at dele showroom/lager, og i den forbindelse ønsker vi at udbrede kendskabet til vores brands, produkterne og showroomet. 

Du kommer til at være med til planlægge og udarbejde en overordnede markedsføringsplan for de 2 brands, og være den udførende part på aktiviteterne. Du vil være med til at lave et fælles fotostudie, style, tage billederne med de respektive produkter samt sikre en visuel ensartet profil. Du står for SoMe delen og skal dermed være med til at øge vores følgere på instagram, skabe kontakt til presse, samt skabe kampagner og events. 

Opgaverne vil bl.a. være:

 • SoMe og marketingopgaver- og kampagner, der omsættes til praksis – især på Instagram og Facebook
 • Være med til at lave fotostudio, fotografere/redigere både produkt- og miljøbilleder, samt sikre en gennemgående visuel profil på Instagram, Facebook og hjemmeside
 • Sikre at der løbende er indhold samt opslag på instagram, der promoverer indhold og får folk til at handle 
 • Finde potentielle pressekontakter og samarbejdspartnere
 • Udarbejde markedsføringsmateriale
 • Opdatere hjemmeside og SEO optimering

Som person:

 • har du godt kendskab til især Instagram og evt. Facebook og ved hvordan man sikrer følgere og engagement
 • har du erfaring eller interesse i at tage/redigere billeder og evt. videoer og har grafisk flair herfor
 • har du gerne lidt PR-erfaring og ved, hvad der skal til for at få historien ud
 • har du det fint med at tage første kontakt/netværke med presse, influencers og kunder
 • har du arbejdet med eller har kendskab WordPress, SEO eller google Analytics vil det være et plus

Du arbejder selvstændigt, effektivt samt er idérig og proaktiv. Du vil have det fint med at navigere i mindre virksomheder, hvor opgaverne er mangeartede og man giver en hånd med, hvor og når der er behov.

Der vil være mulighed for at arbejde hjemmefra og med fleksibilitet til studie og eksamener. Praktikken er ulønnet og varer minimum 8 uger.

Om os:

Du får mulighed for at være en del af et lille engageret og uformelt team, hvor du vil have stor indflydelse på opgaverne samt mulighed for sparring. Praktikken vil give dig et godt allround indblik i, hvordan en lille virksomhed fungerer i forhold til muligheder og nøgleaktiviteter. Du vil kunne afprøve teori i praksis og derigennem få oparbejdet yderligere erfaring.

Der er kort beslutningsvej – og masser af mulighed for at omsætte ideer til handling og resultater.

Er du interesseret i at høre mere, så kontakt Camilla Bernth på 42947474 eller send en ansøgning på mail hello@nordicfunction.com med lidt information om dig, dine ønsker, hvad du kan bidrage samt billeder af din ”visuelle” profil og retning. Ansøgninger bliver behandlet løbende, og vi indkalder også  løbende til samtaler – så send gerne din ansøgning hurtigst muligt – og senest d. 30. april 2021.