Søger du praktikplads i efteråret?
Brænder du for markedsføring, SoMe kommunikation og visuel identitet?

Kunne du tænke dig at være en del af en mindre designvirksomhed i vækst, hvor du får stor mulighed for at være med til at planlægge og deltage aktivt i at udbrede kendskabet til Nordic Function?
Vi er en lille virksomhed som designer, får produceret samt sælger interiør accessories i en enkelt nordisk stil. 

I praktikperioden kommer du til at være med til at planlægge og udarbejde en overordnede markedsføringsplan, og være den udførende part på aktiviteterne. Du vil være med til at implementere et årshjul for markedsføringsaktiviteterne, planlægge Instagram posts, style og tage billeder med de respektive produkter. Du vil være med til at sikre en visuel ensartet profil. Du står for SoMe delen og skal dermed være med til at øge vores følgere på Instagram, skabe kontakt til presse, samt lave kampagner og events. Du får stor frihed til at udføre opgaverne og sætte dit præg på dem.

Opgaverne vil bl.a. være:

 • SoMe og marketingopgaver- og kampagner, både planlægning og udførelse – især på Instagram og Facebook
 • Være med til at fotografere/redigere både produkt- og miljøbilleder, samt sikre en gennemgående visuel profil på Instagram, Facebook og hjemmeside
 • Sikre at der løbende er indhold samt opslag på Instagram, der promoverer indhold og får folk til at handle 
 • Finde potentielle pressekontakter og samarbejdspartnere
 • Udarbejde markedsføringsmateriale
 • Hvis tid og interesse vil der også være mulighed for at opdatere hjemmeside (WordPress) samt arbejde med SEO optimering

Som person:

 • Har du godt kendskab til især Instagram og evt. Facebook og ved hvordan man sikrer følgere og engagement
 • Har du erfaring eller interesse i at tage/redigere billeder og evt. videoer og har grafisk flair herfor
 • Har du gerne lidt PR-erfaring og ved, hvad der skal til for at få historien ud
 • Har du det fint med at tage første kontakt/netværke med presse, influencers og kunder
 • Har du arbejdet med eller har kendskab WordPress, SEO eller google Analytics vil det være et plus

Du arbejder selvstændigt, effektivt samt er idérig og proaktiv. Du har det fint med at navigere i mindre virksomheder, hvor opgaverne er mangeartede og man også giver en hånd med mere praktiske ting, hvor og når der er behov.

Der vil være mulighed for at arbejde hjemmefra og med fleksibilitet til studie og eksamener. Praktikken er ulønnet og varer minimum 8 uger.

Om os:

Du får mulighed for at være en del af et lille engageret og uformelt team, hvor du vil have stor indflydelse på opgaverne samt mulighed for sparring. Praktikken vil give dig et godt allround indblik i, hvordan en lille virksomhed fungerer i forhold til muligheder og nøgleaktiviteter. Du vil kunne afprøve teori i praksis og derigennem få oparbejdet yderligere erfaring.

Der er kort beslutningsvej – og masser af mulighed for at omsætte ideer til handling og resultater.

Er du interesseret i at høre mere, så kontakt Camilla Bernth på 42947474 eller send en ansøgning på mail info@nordicfunction.com med lidt information om dig, dine ønsker, hvad du kan bidrage samt billeder af din ”visuelle” profil og retning. Ansøgninger bliver behandlet løbende, og vi regner med at praktikperioden vil være med start efter sommerferien/august/september.

Glæder os til at høre fra dig!