Home » Knager » SIMPLY4 Hook & Hangers knagerække

SIMPLY4 Hook & Hangers knagerække

DKK 99,00

SIMPLY4 – Knagerække til lille entre

Lav din SIMPLY4 Basic om til en flot knagerække.

Med dette produkt ændrer du din Simply4 Basic til en version til kroge og bøjler. Den kompakte form passer perfekt til en lille entre, eller et hjørne af dit køkken, men du kan selvfølgelig montere flere Simply4 Hooks and hangers ved siden af hinanden og skabe et velafgrænset, elegant og sofistikeret ophængningsområde helt i klassisk skandinavisk stil.

Simply4 Hooks and hangers kan kombineres med Upgrade S-kroge eller bøjler – det giver en smuk kontrast mellem de rene linjer i stålet i Simply4 og de bløde, kurvede former i læderet på Upgrade S-krogene.

Her får du bløde læderstropper i indfarvet hvid som leveres med skruer til montering. Afhængig af hvilken type væg du monterer Simply4 Hooks and hangers på, kan der derudover være behov for rawlplugs.

Simply4 Hooks and hangers sættet indeholder en lille magnet til at sætte på siden, som kan holde dine nøgler eller mindre køkkenredskaber i stål.

Vores produkter

Hvis du vil ændre din SIMPLY4 knagerække til en vase, en krydderiholder eller en lysestage, kan du købe vaser, krydderiglas og holdere til lys separat i vores webshop.

Vores forkærlighed for at designe multifunktionelle produkter kommer fra et ønske om at give dig design, der kan holde livet ud. Design, der er skabt i materialer, som kun bliver smukkere og mere sjælfulde over årene. Det minimalistiske design kan let tilpasses forskellige boligtrends. Og med produkter, der kan skifte funktion, håber vi at kunne bidrage til en mere bæredygtig indretning.

Alle produkter er designet i Danmark.

Du kan tilkøbe SIMPLY4 Basic (metalholderen) her for at benytte SIMPLY4 som knagerække. OBS: Upgrade S-kroge og nøgleringen 4Keys kan ligeledes købes separat.

Navn: SIMPLY Hooks & hangers
Farve: Hvid
Material: Hvide læderstropper, hvide skruer og en magnet
Dimensioner:14x10x 2,5 mm

Vi anbefaler

  • Nordic Function Upgrade design s-kroge i sort læder Scandinavian design s-hooks in leather
    "Upgrade" 3 læder s-kroge i et eksklusivt look DKK 299,00
  • Nordic Function 4Keys nøglering i sort key chain key holder black
    4KEYS nøglering DKK 125,00
  • Nordic Function Simply4 vase og lysestage i et hvid metal med to lys og to cylindervaser vase and candlestick multifunctional product in Nordic design
    SIMPLY4 Basic - vase-lysestage-knagerække DKK 250,00DKK 374,00
Varenummer (SKU): 1010-LWH Kategorier: , ,