Praktikant søges…
Brænder du for SoMe markedsføring og visuel identitet?

Kunne tænke dig at være en del af en lille virksomhed i vækst, hvor du får stor mulighed for at være med til at planlægge og deltage aktivt i at udbrede kendskabet til Nordic Function? Nordic Function er en lille dansk interiørvirksomhed, hvor produkterne bliver designet, sourcet samt i sidste ende solgt via forhandlere og egen hjemmeside. Der er mange bolde i luften, hvorfor vi nu søger en praktikant, der vil være med til at etablere Nordic Function, som et brand i folks bevidsthed.

Du vil være med til at planlægge en overordnede markedsføringsplan samt være den udførende part på aktiviteterne. Du vil stå for SoMe og skal være med at øge følgere på instagram og skabe kontakt til presse og influencer.  Opgaverne vil derfor være:

  • Lave SoMe og marketingopgaver- og kampagner, der omsættes til praksis – især på Instagram og Facebook

  • Sikre at der løbende er indhold samt opslag på instagram, der får folk til at handle og promovere indhold

  • Finde potentielle samarbejdspartnere/influencer

  • Fotografere/redigere både produkt- og miljøbilleder, samt sikre en gennemgående visuel profil på Instagram, Facebook og hjemmesiden

  • Sekundært – tage første kontakt til potentielle kunder for at sikre accept af fremsendelse af katalog

Som person har du godt kendskab til især Instagram og evt. Facebook og ved hvordan man sikrer følgere og engagement. Det vil være en fordel hvis du erfaring med at tage samt redigere billeder og evt. videoer og har grafisk flair herfor.  Du har det fint med at tage første kontakt/netværke med presse, influenceres og kunder.  Måske du også har arbejdet med eller har kendskab WordPress, SEO eller google Analytics

Du arbejder selvstændigt, effektiv samt er idérig og proaktiv. Du vil have det fint med at navigere i en mindre virksomhed, hvor opgaverne er mangeartede og man giver en hånd med, hvor og når der er behov.

Vi forestiller os at praktikperioden er fra 2-6 måneder afhængigt af, hvordan det passer ind med dit studie. Der vil være mulighed for deltid samt arbejde hjemmefra 2-3 dage om ugen – og selvfølgelig med fleksibilitet til studie og eksamener. Praktikken er ulønnet.

Du får mulighed for at være en del af et lille engageret og uformelt team, hvor du vil have stor indflydelse på opgaverne samt mulighed for sparring. Praktikken vil give dig et godt allround indblik i, hvordan en lille virksomhed fungerer i forhold til muligheder og nøgleaktiviteter. Du vil kunne afprøve teori i praksis og derigennem få oparbejdet yderligere erfaring.

Der er kort beslutningsvej – og masser af mulighed for at omsætte ideer til handling og resultater.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.  Skriv lidt om dig selv og din baggrund/ønsker samt send en side, der viser din visuelle stil på info@nordicfunction.com eller ring på 42947474.