Home » Knager & bøjlestænger » Smukke læderknager med håndsyede kanter

Smukke læderknager med håndsyede kanter

DKK 250,00DKK 375,00

Smukke læderknager

Giv entreen et mere eksklusivt look med disse flotte knager i stål overtrukket med lækkert naturlæder med smuk håndsyning i kanten. Det lækre, bløde læder får kun mere sjæl med tiden. Det stilfulde minimalistiske design giver en flot kombination til læderets varme look. Læderknagerne er perfekte både til din entre og dit soveværelse. De er flotte både hængende alene eller sat forskudt op på væggen.

De eksklusive knager hænges op med de medfølgende skruer. Vi sender sorte skruer, til det sorte læder, og messingskruer til de naturfarvede læderknager. Alt afhængig af hvilken type væg, du ønsker at hænge knagerne op på, kan der være brug for rawlplugs (medfølger ikke).

Da knagerne er håndlavede, kan mindre variationer mellem dem forekomme. Hvis du køber flere knager, sørger vi selvfølgelig altid for, at de passer godt sammen.

Vores produkter

Vi bruger læder af tyk, lækker kvalitet. Læderet i vores produkter har en størrelse som gør, at det kan udskæres i forbindelse med produktionen af større lædervarer. Det betyder, at alt læderet bruges optimalt.

Alle produkter er designet i Danmark.

Leder du efter andre designs til dit soveværelse eller din entre? Besøg vores webshop og se vores andre smukke bøjlestænger, knagerækker og kroge på https://nordicfunction.dk/shop/

ns til dit soveværelse eller din entre? Besøg vores webshop og se vores andre smukke bøjlestænger, knagerækker og kroge på https://nordicfunction.dk/shop/

 

 

 

ryd valg