Home » Knager & bøjlestænger » More hook – træknage med læderstrop

More hook – træknage med læderstrop

DKK 199,00DKK 350,00

Morehook – træknage med læderstrop

More Hook er en flot lille træknage drejet i egetræ, hvor der er fræset en lille rille for enden, som forhindrer dit tøj i at glide af. Derudover er der en læderstrop, som du kan hænge en bøjle eller to i. Knagen er smuk både i entreen, soveværelset, gæsteværelset, køkkenet eller badeværelset.

Hæng flere knager dekorativt ved siden af hinanden eller hæng dem enkeltvis. Knagen passer også perfekt til at sætte bag en dør. Skruen går 3 cm ind i væggen.

Let at hænge op. Træskrue medfølger, men afhængig af vægtype kan der være behov for rawlplugs.

Morehook fås i eg (med natur læderstrop), sortbejdset eg (med sort læderstrop) eller røget eg look (med brun læderstrop).

Vores træprodukter er udarbejdet i PEFC certificeret træ fra statsskove.Vi bruger også læder af tyk, lækker kvalitet. Læderet i vores produkter har en størrelse som gør, at det kan udskæres i forbindelse med produktionen af større lædervarer. Det betyder, at alt læderet bruges optimalt.

Morehooks kan også kombineres med vores lækre rundstok i eg – og skabe en knagerække eller et ophængingsområde i køkkenet til potter, pander, køkkengrej eller køkkenrulle. Du finder vores øvrige designs i vores webshop på https://nordicfunction.dk/shop/

Er designet i Danmark og produceret i Europa.

Navn: More hook
Træ: Eg, sortbejdset eg, røget eg look
Læder: Naturfarvet, sort og brun
Dimensioner: Diameter 20mm. Strop længde10 cm. Stikker 5,5 cm ud fra væggen

Læs mere om Morehooks på:

http://thatscandinavianfeeling.com/design/17-beautiful-scandinavian-design-wall-hooks-for-your-home

ryd valg