Home » Knager & bøjlestænger » Simply4 Hooks & Hangers knagerække

Simply4 Hooks & Hangers knagerække

kr. 99,00

Simply4 – Knagerække til lille entre

Lav din Simply4 Basic om til en flot knagerække.

Med dette produkt ændrer du din Simply4 Basic (nb – kun hvis du allerede har en Simply4 Basic – den er nemlig desværre udsolgt i webshoppen) til en version til kroge og bøjler. Den kompakte form passer perfekt til en lille entre, eller et hjørne af dit køkken, men du kan selvfølgelig montere flere Simply4 Hooks & Hangers ved siden af hinanden og skabe et velafgrænset, elegant og sofistikeret ophængningsområde helt i klassisk skandinavisk stil.

Simply4 Hooks & Hangers kan kombineres med Upgrade S-kroge  – det giver en smuk kontrast mellem de rene linjer i stålet i Simply4 og de bløde, kurvede former i læderet på Upgrade S-krogene.

Med dette sæt får du bløde læderstropper i indfarvet hvid som leveres med skruer til montering. Afhængig af hvilken type væg du monterer Simply4 Hooks & Hangers på, kan der derudover være behov for rawlplugs.

Simply4 Hooks & Hangers sættet indeholder også en lille magnet til at sætte på siden, som kan holde dine nøgler eller mindre køkkenredskaber i stål.

OBS! Simply4 Hooks & Hangers indeholder IKKE Simply4 Basic delen.

 

Vores produkter

Hvis du vil ændre din Simply4 knagerække til en vase, en krydderiholder eller en lysestage, kan du købe vaser, krydderiglas og holdere til lys separat i vores webshop.

Vores forkærlighed for at designe multifunktionelle produkter kommer fra et ønske om at give dig design, der kan holde livet ud. Design, der er skabt i materialer, som kun bliver smukkere og mere sjælfulde over årene. Det minimalistiske design kan let tilpasses forskellige boligtrends. Og med produkter, der kan skifte funktion, håber vi at kunne bidrage til en mere bæredygtig indretning.

Alle produkter er designet i Danmark.

OBS: Simply4 Basic er desværre udsolgt. Simply4 Hooks & Hangers kan derfor kun købes som ‘opgradering’ til din allerede købte Simply4 Basic.

Navn: Simply Hooks & Hangers
Farve: Hvid
Material: Hvide læderstropper, hvide skruer og en magnet
Dimensioner:14x10x 2,5 mm

SKU: 1010-LWH Categories: ,