Home » Køkkentilbehør » SIMPLY4 Vase til din SIMPLY4 basic

SIMPLY4 Vase til din SIMPLY4 basic

kr. 49,00

SIMPLY4 VASE

Køb glasvaser til SIMPLY4, således du kan benytte din SIMPLY4 Basic som vase med en række flotte små planter eller blomster i. Byd naturen indenfor og giv hver enkelt lille plante eller blomst sin helt egen velfortjente opmærksomhed.

Du kan også dyrke stiklinger af din yndlingsplante – og følge med i forløbet fra de første spirende rødder til planterne kan pottes om i urtepotter. Et sjovt projekt for børn og voksne, og en fin måde at dele sine yndlingsplanter med familie og venner.

Andre muligheder

Du kan også benytte SIMPLY4 i kombination med lys og blomster. Man kan vælge kun at bruge SIMPLY4 Basic som en af delene ad gangen. Lysestage i den mørkere tid om vinteren og til blomster om sommeren – på den måde får du glæde af den hele året.

SIMPLY4 kan også ændres til en krydderiholder (SIMPLY4 Spices) eller en knagerække (SIMPLY4 Hooks & Hangers)

OBS! SIMPLY4 Basic (selve holderen) er udsolgt. Du kan derfor kun købe glasvaser til SIMPLY4, hvis du allerede har basisdelen.

 

Vores produkter

Vores forkærlighed for at designe multifunktionelle produkter kommer fra et ønske om at give dig design, der kan holde livet ud. Design, der er skabt i materialer, som kun bliver smukkere og mere sjælfulde over årene. Det minimalistiske design kan let tilpasses forskellige boligtrends. Og med produkter, der kan skifte funktion, håber vi at kunne bidrage til en mere bæredygtig indretning.

Alle produkter er designet i Danmark.

Navn: SIMPLY4 vaser (2stk)
Farve: Gennemsigtig
Materiale: Glas
Længde: 25x100mm

 

In stock

SKU: 1010-LWV-X Categories: , GTIN: 0716855441881