Home » Andre varer » SIMPLY4 – Spices krydderiglas til køkkenet

SIMPLY4 – Spices krydderiglas til køkkenet

kr. 150,00

Simply4 SPICES –  krydderi opbevaring lige ved hånden

Har du også nogle favorit krydderier, som du benytter hver dag? Brug din Simply4 Spices som krydderiholder til køkkenet (nb – kun hvis du allerede har en Simply4 Basic – den er nemlig desværre udsolgt i webshoppen).

I stedet for at gemme dine krydderier væk i skabe og skuffer, kan de stå fremme i dette dekorative og stilrene krydderistativ, som man har lyst til at vise frem på køkkenbordet.

Sættet indeholder 4 glas med korkpropper til din Simply4 basic, så den kan ændres til Simply4 spices krydderiholderen.

Vi kan godt lide funktionelle produkter. Derfor kan du bruge din SIMPLY4 som vase, lysestage eller endda som knagerække. Se de forskellige muligheder på vores hjemmeside her. Du kan se de forskellige muligheder på vores webshop. OBS! Desværre er Simply4 Basic udsolgt. Dette sæt kan derfor kun bruges, hvis du allerede har købt en Simply4 Basic og ønsker at ændre den til en Simply4 spices – krydderiholder.

 

Vores produkter

Vores forkærlighed for at designe multifunktionelle produkter kommer fra et ønske om at give dig design, der kan holde livet ud. Design, der er skabt i materialer, som kun bliver smukkere og mere sjælfulde over årene. Det minimalistiske design kan let tilpasses forskellige boligtrends. Og med produkter, der kan skifte funktion, håber vi at kunne bidrage til en mere bæredygtig indretning.

Alle produkter er designet i Danmark.

 

Navn: SIMPLY4 spices
Farve: Glas/Gennemsigtig
Materiale: Glas og kork
Dimension: ø25, 100 cm høje (43ml)

Only 1 left in stock

SKU: 1010-LWS Categories: , GTIN: 0716855441904