Cookiepolitik 

Introduktion

Når du besøger vores website bliver der indsamlet oplysninger om dig, som bliver brugt at:

  • Sikre at hjemmesiden rent teknisk fungerer (nødvendige cookies). Vi bruger bl.a. cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.

  • Tilpasse og optimere hjemmesidens indhold til dig, så du får en bedre oplevelse med at besøge vores hjemmeside. Vi bruger også cookies til statistik over besøg på vores hjemmeside og til markedsføring (øvrige cookies)

Når du besøger vores hjemmeside, kan du vælge, om vi må gemme nødvendige cookies eller alle cookies (nødvendige + øvrige). Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet nogen former for oplysninger om dig, bør du slette/blokere dine cookies (se nedenfor).

Cookies

“Cookies” er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med formålet at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan dog ikke indeholde skadelig kode som fx. virus.

Det er muligt for dig at slette eller blokere for cookies. Det kan du gøre ved at følge denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du følger vejledningen og sletter eller blokerer cookies, så vil de annoncer du ser blive mindre relevante for dig, mens de sandsynligvis vil optræde hyppigere. Du kan samtidig også risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, som du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der kan omfatte f.eks. Google Analytics og Facebook.

Persondatapolitik

Generelt

Ud over informationerne opnået via cookies, kan det være relevant for Nordic Function at indsamle og opbevare yderligere oplysninger om dig – f.eks. ved køb eller tilmelding til nyhedsbrevet.

Vi indhenter kun persondata oplysninger i de tilfælde, hvor det er relevant for os, og kun oplysninger, der er relevant for din aktivitet hos Nordic Function.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante og gældende lovbestemmelser.

Vi opbevarer kun dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet. Herefter bliver de slettet.


Oplysninger, vi indsamler

Vi indsamler og behandler typisk følgende slags oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på – afhængigt af dit valg af cookieindstillinger. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse (postadresse og leveringsadresse, hvis den varierer fra postadresse) og betalingsoplysninger. Det sker i forbindelse med, at du køber varer på siden eller tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Behandlingsgrundlag og formål

De oplysninger vi indsamler, bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have mest relevans for dig (cookies, se ovenfor), til at registrere dine køb og betalinger, samt til at kunne levere de services, du har efterspurgt, som fx at modtage nyhedsbreve. Derudover anvender vi oplysningerne til at optimere og forbedre vores services og indhold – afhængigt af dit valg af cookieindstillinger (se ovenfor).

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt eller din ydelse indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til PensoPay, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Hvis du under registreringsprocessen, eller på vores hjemmeside, har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding.

Dine købsoplysninger undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter du har modtaget din vare eller ydelse (Bogføringslovens §10).

Andre modtagere af personoplysninger

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi bruger eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instrukser og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere. De behandler udelukkende oplysninger på vegne af os og må ikke anvende dem til egne formål. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Vi har vores hjemmeside hos Azehosting/Webhosting og betalingssystem gennem PensoPay, som fungerer som vores databehandlere. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i Azehostings datacentre.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@nordicfunction.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.nordicfunction.dk er Camilla Bernth, ejer af Nordic Function IVS.

Websitet ejes og publiceres af:
Nordic Function IVS
Toftebakken 15, 1. sal
3460 Birkerød
Telefon: +45 4294 7474
E-mail: info@nordicfunction.com