Nordic Function er en dansk designvirksomhed, som er startet af Camilla Bernth.

De drivende faktor i Nordic Functions produkter er funktionalitet og enkelthed i brug og form – uden for mange unødige detaljer.

Nordic Function ønsker at tilføre sine designs ekstra muligheder, så de holder i længere tid – det kan eksempelvis være en bøjlestang, som også kan benyttes som hyldeholder.

Udover at flere produkter er multifunktionelle, så tilføres produkterne også værdi grundet materialevalget. Der benyttes kvalitetsmaterialer som træ og læder. Materialer som holder i lang tid og som kun bliver kønnere med tiden.

Det er hvad jeg kalder mere mening i designet – i længere tid. Håber du finder produkterne spændende. Kig dig omkring og skriv endelig, hvis du har  spørgsmål.

Bæredygtighed
I Nordic Function tænker vi bæredygtigheden ind i vores designs. Det gør vi både ved at designe produkter, der er funktionelle, smukke og i både god kvalitet og ordentlige materialer.

Vores designs kan bruges i mange forskellige rum.
Vores designs er enkle og stilrene, og kan derfor let indgå i mange forskellige slags indretning.
Vores designs er udført i kvalitetsmaterialer, så de kan holde til at blive brugt igennem mange år

Vi tænker meget over de materialer, vi bruger i vores designs. Vi arbejder med PEFC certificeret træ. Og læderet i vores produkter har en størrelse som gør, at det kan udskæres i forbindelse med produktionen af større lædervarer, så alt læder bruges optimalt.

Vores designs kan ofte ændre funktion, så du f.eks. kan bruge din bøjlestang som hyldeknægt, og din krydderiholder som vase. I flere af vores designs kan man ligeledes skifte enkeltdele ud, for at ændre looket – ved f.eks. at vende toppladen på Hide Away hylden eller skifte metaldelen ud på Add More.

Sådan skaber vi designs, der er langtidsholdbare, fleksible – og selvfølgelig så fine, at man har lyst til at beholde dem livet igennem. Vi glæder os til at blive en del af dine kunders hjem!