Home » Andre varer » 4Keys nøglering

4Keys nøglering

kr. 125,00

En 4Keys nøglering er en lækker og enkel nøglering i læder, som samler dine nøgler på en fin skrue. Den giver dit nøglebundt et elegant, samlet look og er en skøn lille gaveide til en overkommelig pris.

Nøglerne kan gemmes under læderremmen, så nøglebundtet er behageligt at holde om. Fås i glat naturlæder (med messing look skrue) eller sort læder (med krom look skrue). Læderet har rå kanter, der giver en flot kontrast. Der er plads til ca. 5 nøgler i en 4Keys nøglering

Nøgleringen er smuk sammen med SIMPLY4 Hooks & Hangers (bemærk venligst: kan kun købes, hvis du allerede har en Simply4 Basic), hvor den kan sættes på siden af knagerækken via en lille magnet. Giver dig let adgang til dine nøgler, uanset om du er på vej ud, eller kommer hjem. Find Simply4 Hooks & Hangers i vores webshop her https://nordicfunction.dk/shop/. Her finder du også den lækre og skulpturelle HideAway hylde, som er oplagt til din entré. Den rummer både din nøglering, handsker, mobil, pung mm.

Alle produkter er designet i Danmark.

Vidste du

Vi bruger læder af tyk, lækker kvalitet. Læderet i vores produkter har en størrelse som gør, at det kan udskæres i forbindelse med produktionen af større lædervarer. Det betyder, at alt læderet bruges optimalt.

 

ryd valg
SKU: 1050 Category: