Home » Knager & bøjlestænger » Smukke læderknager med håndsyede kanter

Smukke læderknager med håndsyede kanter

kr. 250,00kr. 375,00

Smukke læderknager

Giv entreen et mere eksklusivt look med disse flotte knager i stål overtrukket med lækkert naturlæder. Læderknagerne har en smuk håndsyning langs metalkernen og skårne læderkanter. Med tiden får det lækre, bløde læder  endnu mere sjæl og glød. Det stilfulde minimalistiske design giver en flot kombination til læderets varme look. Læderknagerne er perfekte både til din entre og dit soveværelse. De er flotte hængende alene eller sat forskudt op på væggen.

De eksklusive knager hænges op med de medfølgende skruer. Vi sender sorte skruer, til de sorte læderknager, og messingskruer til de naturfarvede læderknager. Alt afhængig af hvilken type væg, du ønsker at hænge knagerne op på, kan du få brug for rawlplugs (medfølger ikke).

Da knagerne er håndlavede, kan mindre variationer mellem dem forekomme. Hvis du køber flere knager, sørger vi selvfølgelig altid for, at de passer godt sammen.

Vores produkter

Vi bruger læder af tyk, lækker kvalitet. Læderet i vores produkter har en størrelse som gør, at det kan udskæres i forbindelse med produktionen af større lædervarer. Det betyder, at alt læderet bruges optimalt.

Alle produkter er designet i Danmark.

Leder du efter andre designs til dit soveværelse eller din entre? Besøg vores webshop og se vores andre smukke bøjlestænger, knagerækker og kroge på https://nordicfunction.dk/shop/

 

ryd valg
SKU: 921 Category: