Home » Knager & bøjlestænger » Add More bøjlestang/knagerække

Add More bøjlestang/knagerække

kr. 399,00kr. 449,00

Add More bøjlestang/knagerække

Smuk og enkel bøjlestang/knagerække med plads til 2-4 bøjler eller S-kroge. Add More passer perfekt til en mindre entre, men er også genial i soveværelset som afsætningsknage for det tøj, man ellers kunne finde på at lægge på en stol. Brug den på badeværelset til tøjet, du skal have på i dag. Brug den til at holde styr på ugens 5 skjorter eller bluser efter strygning. Sæt flere op ved siden af hinanden og få langt mere plads end med en traditionel knagerække.

Med sit smukke skulpturelle design og lækre kombination af materialer, er Add More designet til at holde hele livet.

Add More er lavet af egetræ, sortbejdset egetræ eller egetræ i røget look kombineret med stål lakeret i hvid, sort, krom eller messingfarve. Sælges med skruer i samme farve som metaldelen. Når du skal montere Add More, skal du bruge et bor og tilhørende rawlplug i str. 8 mm. til skruen i trædelen (vælg en rawlplug, der passer til din vægtype – f.eks. trævæg, gips, beton mm.). Til montering af den farvede skrue, skal du bruge et bord og tilhørende rawlplug i str. 5 mm. til hvide, messing eller krom skruer – og str. 6 mm. til sorte skruer. Vælg en rawlplug, der passer til din vægtype – trævæg, gips, beton mm.  Rawlplugs medfølger ikke. Skruerne er af standarden M6*60 mm. i trædelen og 4*40 mm. for hvide, messing og krom skruer. Sorte skruer er af standarden 5*40 mm.

Vores produkter

Vores træprodukter er udarbejdet i PEFC certificeret træ fra statsskove. Alle produkter er designet i Danmark – Add More er produceret i Europa.

I vores webshop kan du her finde vores lækre læderbetrukne Upgrade S-kroge. Eller her de smukke, svungne Loop It bøjler, som som passer perfekt sammen med bøjlestangen

Navn: Add More
Farve: Hvid,sort, krom eller messing
Træ: Eg, bejdset eg (sort) eller røget eg
Længde: 22 cm

ryd valg
SKU: 911 Category: