Home » Bøjler og s-kroge » Loop It bøjle

Loop It bøjle

(1 customer review)

kr. 150,00kr. 375,00

Loop It er en enkel og stilren bøjle til dit overtøj i entreen, til dit yndlingstøj i garderoben eller til at hænge dit tøj på i soveværelset, i stedet for at lægge det på en stol. Den smukke runding i bøjlens ‘øje’ giver designet et skulpturelt twist. Samtidig sikrer designet, at bøjlen ikke falder ned, når du tager tøjet af den. Den bløde organiske facon står i smuk kontrast til materialets kølige (lakerede) stål og giver bøjlen et både svævende og kraftfuldt udtryk.

Bøjlen kan hænge på alle Nordic Functions knager. Den er dog ekstra elegant med Add More bøjlestangen, hvor den ‘loopes’ på egestykket og passer til metalstykket. Hvis du vil have et enkelt stykke tøj hængende på en særlig plads – f.eks. badekåben – eller en særlig fin kjole, kan den let ‘loopes ind’ i læderstroppen på en More Hook. Bøjlen er også designet til at hænge perfekt på Room4More hattehylden med bøjlestang. Se de forskellige muligheder her

Den fine Loop It bøjle passer i stilart perfekt til et hjem i enkel, nordisk stil. Grundet sin facon er den også ideel til hoteller og restauranter, hvor bøjlen skal kunne være en fast del af interiøret.

Specifikationer

Bøjlen sælges i pakker af tre stk. Hver bøjle måler 42 cm. i længden samt 20 cm. i højden. Den er udført i glat, kraftig 5 mm. bøjet tråd med smukt afrundede ender. Loop It fås i hvid, sort og krom.

Alle varer er designet i Danmark, hvor bøjlen også produceres.

 

 

 

ryd valg
SKU: 9020 Category: