Home » Knager & bøjlestænger » “Upgrade” 3 s-kroge i læder – et eksklusivt look

“Upgrade” 3 s-kroge i læder – et eksklusivt look

kr. 299,00

Få et eksklusivt look med Upgrade s-kroge i læder! Opgrader dine metal s-kroge med denne unikke version i solidt stål beklædt med lækker læder. En skøn variant af s-krogene, der kun bliver smukkere med tiden.

Du kan bruge dine Upgrade  s-kroge i læder til at hænge jakker, håndklæder, viskestykker og andet på, i stedet for de traditionelle s-kroge af metal. Fordelen ved Upgrade er, at de er lækre bløde at røre ved og de larmer/ridser heller ikke, hvis de skulle ryge på gulvet. Læderet sikrer samtidig, at du passer ekstra godt på dit fine tøj – og undgår at rive i foer, strik eller silkefibre med skarpe metalkanter.

S-krogene sælges i pakker med 3 stk. og fås i naturfarvet eller sort læder.

Vores lækre Upgrade kroge kommer smukt til deres ret sammen med Room4More hattehylden, med Add More bøjlestangen eller med 2HangIt ophængsstangen. Du kan se de forskellige muligheder i vores webshop på https://nordicfunction.dk/shop/

 

Vores produkter

Vi bruger læder af tyk, lækker kvalitet. Læderet i vores produkter har en størrelse som gør, at det kan udskæres i forbindelse med produktionen af større lædervarer. Det betyder, at alt læderet bruges optimalt. Læderet er vegetabilsk garvet uden brug af kemikalier.

 

Alle produkter er designet i Danmark.

Navn: Upgrade
Læder: Natur eller sort
Størrelse: 12 cm

ryd valg