Home » Knager & bøjlestænger » More Hook – træknage med læderstrop
Salg

More Hook – træknage med læderstrop

Original price was: kr. 350,00.Current price is: kr. 299,00.

More Hook – træknage med læderstrop

More Hook er en flot træknage drejet i egetræ, hvor der er fræset en lille rille for enden, som forhindrer dit tøj i at glide af. Derudover er der en læderstrop, som du kan hænge en bøjle eller to i. Knagen er smuk både i entreen, soveværelset, gæsteværelset, køkkenet og badeværelset. Du kan hænge flere knager dekorativt ved siden af hinanden eller hæng dem enkeltvis. Kombiner farverne som du har lyst – og skab et rolig harmonisk look, eller et mere sprælsk og livligt look.

Knagen passer også perfekt til at sætte bag en dør.

More Hook er let at hænge op. Skruen går 3 cm ind i væggen og monteres ved at bruge et 8 mm. bor og samme størrelse rawlplugs – vælg den rigtige type til din væg (trævæg, gips, beton mm.). Rawlplugs medfølger ikke. Skruen er af standarden M6*60 mm.

More Hook fås i eg (med natur læderstrop), sortbejdset eg (med sort læderstrop) eller røget eg look (med brun læderstrop).

Vores produkter

Vores træprodukter er udarbejdet i PEFC certificeret træ fra statsskove. Vi bruger også læder af tyk, lækker kvalitet. Læderet i vores produkter har en størrelse som gør, at det kan udskæres i forbindelse med produktionen af større lædervarer. Det betyder, at alt læderet bruges optimalt. Læderet er vegetabilsk garvet uden brug af kemikalier.

More Hooks kan også kombineres med vores lækre rundstok i eg – og skabe en knagerække eller et ophængningsområde i køkkenet til potter, pander, køkkengrej eller køkkenrulle. Du finder vores øvrige designs i vores webshop på https://nordicfunction.dk/shop/

More Hook er designet i Danmark og produceret i Europa.

Navn: More Hook
Træ: Eg, sortbejdset eg, røget eg look
Læder: Naturfarvet, sort og brun
Dimensioner: Diameter 20mm. Strop længde 10 cm. Knagen stikker 5,5 cm ud fra væggen

Læs mere om Morehooks på:

http://thatscandinavianfeeling.com/design/17-beautiful-scandinavian-design-wall-hooks-for-your-home

ryd valg