Home » Hylder og opbevaring » Room4More hattehylde med bøjlestang
Salg

Room4More hattehylde med bøjlestang

kr. 999,00

Room4More er en smuk hattehylde med bøjlestang, som giver dig mulighed for at organisere entréen eller tøjet i soveværelset. Hattehylden har plads til både opbevaring og ophængning, samtidig med, at designet sikrer dig optimal udnyttelse af pladsen. Læg handsker og huer på hylden i entréen, og hæng jakker og halstørklæder nedenunder. Eller læg din yndlingstrøje og bukser klar på hylden i soveværelset, og hæng skjorten og blazeren op nedenunder – lige klar til at springe i, når en ny dag starter. Room4More fungerer perfekt både som væghængt tøjstativ, samlet garderobeløsning eller bøjlestang med hylde!

Det stilrene skandinaviske design giver Room4More et let og elegant udtryk. Hylden ser ud til nærmest at svæve mod væggen. Samtidig er den solid og holdbar, på grund af sin udformning. Designet giver dig mange forskellige muligheder for at organisere dit tøj og accessories, og kombinere med f.eks. stofposer, filtkurve eller lignende.

Room4More er perfekt til en mindre entré eller til soveværelset. Har du brug for et lidt større ophængnings-/opbevaringsområde? Så kan du let montere flere hattehylder ved siden af hinanden.

Udformning

Den fine Room4More hattehylde med bøjlestang er udført i eg og lakeret stål, og skabt i samme stil som vores populære Add More bøjlestang. Den passer også perfekt med de nye Loop It bøjler. Eller måske er du mere til de lækre Upgrade S-kroge i læder?

Room4More leveres adskilt, men samles ud fra en detaljeret vejledningen. De tre lækre, afrundede egetræsstænger monteres direkte på metalbøjlerne med de medfølgende afstandsstykker. Metalbøjlerne leveres med matchende skruer. Ved montering på væg skal du bruge et 8 mm. bor og rawlplugs i samme størrelse til dykskruen – vælg den rigtige til din vægtype (trævæg, beton, gips mm.). Til montering af de farvede skruer skal du bruge et 5 mm. bor og rawlplugs i samme størrelse til de hvide skruer/6 mm. bor og rawlplugs til de sorte – vælg den rigtige til din vægtype (trævæg, beton, gips mm.). Rawlplugs medfølger ikke. Skruerne er af standarderne M6*60 mm. for dykskruerne, samt 4*40 mm. for de hvide farvede skruer og 5*40 mm. for de sorte.

Emballage

Room4More leveres i en smuk bomuldspose med træksnor. Vi vil nemlig gerne gøre vores til at sikre, at emballage ikke bare smides ud og belaster miljøet. Derfor kan posen let kan genanvendes til andre formål. Brug den til at hænge på Room4More (f.eks. ved brug af Upgrade s-kroge) og saml vanter, halstørklæder og andre løsdele i den. Brug posen til opbevaring af sko, til pakkepose i kufferten, til at samle børnenes Lego-klodser i, inden du skal af sted med familien. Den er også god til at samle strandskaller eller kastanjer i, når I er ude. Mulighederne er næsten uendelige!

Dimensioner: 

50x23x22,5 cm

Vores produkter

Vores træprodukter er udarbejdet i PEFC certificeret træ fra statsskove.
Alle produkter er designet i Danmark. Room4More er produceret i Europa.

Har du lyst til at gå på opdagelse i vores mange andre spændende designs? Vi sætter en ære i at skabe funktionelle, smukke designs, som kan bruges i mange forskellige rum. De er altid udført i kvalitetsmaterialer, der får mere glød igennem tiden, og kan ofte skifte udtryk eller funktion ved, at du udskifter enkelte dele. Læs mere her

ryd valg