Home » Møbler » Hide away hylde

Hide away hylde

kr. 2.795,00

Væghængt hylde til opbevaring

Med Hide Away får du en enkel, men alligevel spektakulær væghængt hylde til opbevaring. Det innovative design giver dig både plads til at vise frem, og mulighed for at gemme af vejen.

Hide Away shelf er oplagt som møbel i entreen til nøgler, pung, solbriller og andre småting eller som natbord til en god bog, en lækker håndcreme eller mobiltelefonen. Indvendig finder du et diskret hul til en ledning, hvis du vil oplade mobiltelefon, tablet eller andet, mens det ligger i hylden.

 

Fleksibelt og sofistikeret look

Hide Away er udført i smukt formspændt egetræsfiner. Hylden har en vendbar topplade med egetræsfiner på den ene side, og laminat i en smuk kontrastfarve på den modsatte side. Hylden kan stå åben, hvis du sætter toppladen i den indvendige fræsning og læner den let mod væggen.

Den løse, vendbare topplade giver fleksibilitet i hyldens udseende. Du kan forny looket på hylden ved bare at vende pladen, hvilket giver designet en længere levetid. Strukturen i det smukke egetræ komplimenterer den organiske, afrundede form på hylden og giver et eksklusivt udtryk. Laminatet på den anden side af toppladen tilfører et moderne twist. Og så er det praktisk. Laminatet giver dig mulighed for at sætte et glas vand, uden at skulle bekymre dig om at sætte ringe på egetræet.

Alle varer er designet i Danmark – hvor Hide Away shelf også er produceret.

Vidste du, at vi også producerer andre smukke opbevaringsløsninger – hylder, bøjlestænger, bøjler og knager? Læs mere om vores produkter her

Du kan også se Hide Away i Designbasen her


Navn: Hide Away shelf

Træ: Eg, Sortmalet eg
Størrelse: 42,5 cm lang x 23 cm dyb x 7 cm høj

ryd valg
SKU: 6016 Categories: ,