Home » Knager & bøjlestænger » 3Hooks 3-i-1 knage
Salg

3Hooks 3-i-1 knage

Original price was: kr. 499,00.Current price is: kr. 250,00.

3Hooks 3-i-1 knage er en nyfortolkning af de klassiske svingbare knager eller kroge. Knagen gør det muligt at hænge meget på begrænset plads! Derfor er den det perfekte alternativ til en traditionel knagerække, f.eks. i kolonihaven, sommerhuset, den lille entré eller i en krog af køkkenet. Som navnet antyder har knagen tre trædele, der kan dreje til alle sider (180 grader) efter behov. Hver trædel har to fræsede riller, som gør det let at adskille de forskellige dele, der hænges på knagerne – f.eks. hvis noget skal tørre. Det sikrer samtidig at intet falder af. Træknagerne er let afrundede, og er derfor skånsomme overfor sart materiale som silke og skind.

Vores 3Hooks 3-i-1 knage er fantastisk til steder, hvor opbevaringsbehovet varierer. Når man i en periode ikke har brug for at hænge noget op på knagen, kan de tre træknager let drejes helt til samme side. Det gør knagen helt ‘flad’ og minimerer pladsforbruget.

3Hooks knagen er oplagt til at hænge viskestykker på i køkkenet, håndklæder i badeværelset, eller tøj f.eks. i den lille entre, eller bag en dør, hvor der er begrænset plads til opbevaring.

Den fine 3Hooks 3-i-1 knage er udført i egetræ, monteret på pulverlakeret stål. Knagen fås i eg/hvid metal eller sort bejdset eg/sort metal – og det er selvfølgelig muligt at skifte delene ud, og dermed ændre sit indretningslook.

Knagen leveres med skruer, der passer til metaldelen. Skruerne har målene 3,5*25 mm. og monteres ved at bruge et 4 mm. bor og rawlplugs i samme størrelse. Vælg rawlplugs, der passer til din type væg (trævæg, gips, beton mm. ). Rawlplugs medfølger ikke.

Hvis knagen er monteret korrekt (med rawlplugs tilpasset vægtypen), kan den holde til en vægt på op til 8 kg.

Vores produkter

Vores træprodukter er udarbejdet i PEFC certificeret træ fra statsskove. Alle produkter er designet i Danmark – 3Hooks er produceret i Europa.

Vi designer også mange andre spændende knager, bøjlestænger, bøjler og opbevaringsløsninger. Læs mere om vores forskellige produkter her

Navn: 3Hooks
Træ: Eg, sortbejdset eg
Metal: Hvid, sort
Dimensioner: 7,5 høj og stikker 12 cm ud fra væggen

ryd valg
SKU: 9124 Category: