Home » Knager & bøjlestænger » 2HangIt ophængsstang

2HangIt ophængsstang

kr. 599,00

2HangIt ophængsstang er den perfekte løsning til væghængt opbevaring. Den fylder meget lidt, men giver dig masser af plads.

2HangIt er en smuk ophængsstang i lækkert egetræ. Looket er enkelt, stilsikkert og afslappet – klassisk veldefineret skandinavisk stil! Ophængsstangen fungerer perfekt som knagerække, tøjstativ eller bøjlestang i entréen og i soveværelset. Du kan også bruge den til håndklædestang på badeværelset eller som køkkenstang i køkkenet til viskestykker. Og hvis du vil have bedre plads på køkkenbordet, er den ideel til at hænge køkkenredskaber, krydderurter, potter og pander op på.

2HangIt sælges sammen med 3 Upgrade s-kroge i matchende farve (læs mere om dem her). S-krogene er i håndsyet læder (med metalkerne), som skåner de ting, du hænger op, for ridser og mærker. 2HangIt kan selvfølgelig også bruges til at hænge tøj, håndklæder mm. hen over, uden brug af s-krogene.

Hvis du vil have endnu flere muligheder for væghængt opbevaring, kan vi anbefale, at du også køber vores Loop It bøjler (medfølger ikke til dette sæt). Du kan finde Loop It bøjlerne her i vores webshop.

Praktisk:

2HangIt monteres let med to skruer og to afstandsstykker i metal. Ophængsstangen fås i både eg (med hvide skruer og afstandsstykker, og 3 Upgrade s-kroge i naturlæder), sortbejdset eg (med sorte skruer og afstandsstykker og 3 Upgrade s-kroge i sort læder) og røget eg look (med sorte skruer og afstandsstykker og 3 Upgrade s-kroge i sort læder). Stangen måler 50 cm i længden, er 2 cm i diameter og hænger 3,5 cm ude fra væggen (fylder 5,5 cm. i dybden inkl. egetræsstangen).

2HangIt leveres i en flot grå Nordic Function pose – sammen med 3 Upgrade s-kroge i læder.

 

Vores produkter:

Vores træprodukter er udarbejdet i PEFC certificeret træ fra statsskove. Vi bruger også læder af tyk, lækker kvalitet. Læderet i vores produkter har en størrelse som gør, at det kan udskæres i forbindelse med produktionen af større lædervarer. Det betyder, at alt læderet bruges optimalt.

Alle produkter er designet i Danmark. 2HangIt er produceret i Europa.

Name: 2HangIt

Farve: Eg/hvid med 3 stk. natur læder s-kroge / Sort bejdset eg/sort med 3 sorte læder s-kroge / Røget eg look/sort med 3 sort læder s-kroge
Size: 50 cm x 5,5 cm – hænger 3,5 cm ude fra væggen, fylder 5,5 cm. i dybden inkl. egetræsstangen

ryd valg