Nordic Functions er en dansk designvirksomhed, som designer møbler. De drivende faktorer i designet er funktionalitet, enkelhed og kvalitet.

Inspirationen kommer ofte fra hverdagens udfordringer. Resultatet er innovative løsninger med fokus på indfrielse af slutbrugerens behov. Dette uden at gå på kompromis med æstetikken og enkelheden i designet. Selvom møblerne matcher tidens trend er Nordic Functions vision at møblerne overlever skiftende trends pga. funktionaliteten, enkelheden samt kvaliteten i materialer og produktion. Målet er at give kunden en både visual og funktionel merværdi samt aha oplevelse.

Nordic Function’s første design var det multifunktionelle møbel “Not just a table“. Ideen til bordet kom da jeg fik gæster, men manglede en ekstra sideplads, som var nem og lige ved hånden – uden at skulle op på loftet eller i skuret. Blot ved at vende bordpladen kan bordet hurtigt og uden værktøj ændres til en taburet med polster. To funktioner blev til flere. Selve pladen kan benyttes som pc-plade eller som et ekstra bord i sofaen. Designet blev regstrede ved Patent- og Varemærkestyrelsen(DK) in October 2012.

Designer og ejer Camilla Bernth tror på “less is more” uden at gå på kompromis med æstetikken.camillabernth