Home » Køkkentilbehør » 2GRAB KØKKENRULLEHOLDER

2GRAB KØKKENRULLEHOLDER

kr. 399,00

2GRAB køkkenrulleholder

Byd denne elegante køkkenrulleholder indenfor og få et nyt og spændende look.

2Grab er designet, så du har lyst til at have den stående fremme i dit køkken, dit alrum eller din stue, i stedet for at gemme den i køkkenskabet. Den er udvalgt af Bo Bedre som et designobjekt, for flot til at gemme væk.

Læs mere her på Bo Bedre

2GRAB køkkenrulleholderen kombinerer varmen fra materialer som kork, læder og messing. Som skaber en lækker kontrast til det kølige pulverlakerede stål,  selve køkkenrulleholderen er udformet i. Køkkenrulleholderen har en praktisk læderstrop og øverst afrundes toppen med den flotte struktur, der findes i kork. Læderstroppen gør det let at bære holderen fra køkkenet, til spisebordet og tilbage.

Tilsammen danner kombinationen af fire forskellige materialer fine overgange, kontraster og detaljer, så køkkenrulleholderen fremstår spændende, praktisk og elegant på samme tid.

Da holderen er af stål, er den gedigen og står godt fast.

Køkkenrulleholderen har en højde på 26,5 cm og dens diameter er 24 cm. Fås i sort (med sort læderstrop), hvid eller grå (med naturfarvet læderstrop).

Alle varer er designet i Danmark, hvor køkkenrulleholderen også er produceret.

Vi designer også andre smukke typer interiør til din entre, gang eller soveværelset. Se flere produkter i vores webshop på https://nordicfunction.dk/shop/

ryd valg
SKU: 1040 Category: