Home » Outlet og tilbud » Outlet – 2. sorterings læderknager

Outlet – 2. sorterings læderknager

kr. 100,00kr. 180,00

2. sorterings læderknager

Når man sælger smukt kvalitetsdesign i naturmaterialer, med håndsyninger, vil der indimellem være produkter, der må lægges fra til 2. sortering. Her har du muligheden for at købe 2. sorterings læderknager til en rigtig god pris.

Om vores salg af 2. sorteringsvarer

Vi vil altid give jer det bedste af det bedste. Men ligesom vi mennesker kan have vores små, men charmerende særpræg, tænker vi, at vores designs også kan. At I kan nyde vores designs selv når de er ’næsten-perfekte’; især når det er til en særlig god pris. Vores 2. sorteringsvarer er stadig smukke, absolut brugbare og i lækre kvalitetsmaterialer. Og ved at købe dem, er du med til at hjælpe os med at løfte vores fælles miljømæssige ansvar. Så de ’næsten-perfekte’ varer kommer i brug, i stedet for at blive destrueret.

2.sorterings læderknager – stadig smukke 🙂

Her kan du give entreen et mere eksklusivt look med disse flotte knager i stål overtrukket med lækkert naturlæder med smuk håndsyning i kanten. Da varen er 2. sortering, må du forvente, at håndsyningen kan være en smule ujævn eller at skruehullerne til ophængning ikke sidder fuldstændig ens, hvis du køber flere knager. Knagerne kan også have lidt forskelligheder i bøjningen af selve stålet. Køber du flere knager på én gang, vil vi dog altid bestræbe os på at sende dig knager, der passer sammen (du kan se eksempler på outlet knagerne på de små billeder)

Knagerne er – også som 2. sortering – smukke, og det lækre, bløde læder får kun mere sjæl med tiden. Det stilfulde minimalistiske design giver en flot kombination til læderets varme look. Læderknagerne er perfekte både til din entre og dit soveværelse. De er flotte både hængende alene eller sat forskudt op på væggen.

De lækre knager hænges op med de medfølgende skruer. Vi sender sorte skruer, til det sorte læder, og messingskruer til de naturfarvede læderknager. Alt afhængig af hvilken type væg, du ønsker at hænge knagerne op på, kan der være brug for rawlplugs (medfølger ikke).

Vores produkter

Vi bruger læder af tyk, lækker kvalitet. Læderet i vores produkter har en størrelse som gør, at det kan udskæres i forbindelse med produktionen af større lædervarer. Det betyder, at alt læderet bruges optimalt.

Alle produkter er designet i Danmark.

Leder du efter andre designs til dit soveværelse eller din entre? Besøg vores webshop og se vores andre smukke bøjlestænger, knagerækker og kroge på https://nordicfunction.dk/shop/

ryd valg
SKU: N/A Category: