Home » Outlet og tilbud » Outlet – “Upgrade” læder s-kroge
Salg

Outlet – “Upgrade” læder s-kroge

Original price was: kr. 100,00.Current price is: kr. 50,00.

2. sortering: Smukke læder s-kroge

Når man sælger smukt kvalitetsdesign i naturmaterialer vil der indimellem være produkter, der må lægges fra til 2. sortering. Her har du muligheden for at købe 2. sorterings læder s-kroge til en rigtig god pris.

Om vores salg af 2. sorteringsvarer

Vi vil altid give jer det bedste af det bedste. Men ligesom vi mennesker kan have vores små, men charmerende særpræg, tænker vi, at vores designs også kan. At I kan nyde vores designs selv når de er ’næsten-perfekte’; især når det er til en særlig god pris. Vores 2. sorteringsvarer er stadig smukke, absolut brugbare og i lækre kvalitetsmaterialer. Og ved at købe dem, er du med til at hjælpe os med at løfte vores fælles miljømæssige ansvar. Så de ’næsten-perfekte’ varer kommer i brug, i stedet for at blive destrueret.

Læder s-krogene

Disse s-kroge af stål er beklædt med flot læder. En skøn variant af krogene, der kun bliver smukkere med tiden.

Der kan være en variation i læderet, en mørkere plet eller en skjold på læderet, der gør at vi har sorteret dem fra vores øvrige sortiment.

De er absolut brugbare og flotte alligevel – og du får muligheden for at købe en flot unik læder s-krog til en rigtig god pris. Måske du lige mangler en enkelt til en af vores 3-pak.

OBS: Prisen er for 1 stk. Leveres løst og ikke i samlet emballage/æske.

Vores produkter

Vi bruger læder af tyk, lækker kvalitet. Læderet i vores produkter har en størrelse som gør, at det kan udskæres i forbindelse med produktionen af større lædervarer. Det betyder, at alt læderet bruges optimalt. Læderet er vegetabilsk garvet – uden brug af nogen kemikalier.

Alle produkter er designet i Danmark. Se vores andre smukke designs her


Navn: Upgrade
Læder: Natur eller sort
Størrelse: 12 cm

ryd valg
SKU: N/A Category: